contact

ITEM-C houdt kantoor in het noorden van Breda, in het hart van de “ruit” tussen de snelwegen A59 in het noorden, A27 in het oosten, A58 in het zuiden en de A16 in het westen. Het kantoor is landelijk gelegen met de Vuchtpolder in het noorden en het park Hoge Vucht in het oosten.

Per auto minder dan 10 minuten rijden vanaf de A59 afslag 31 Terheijden, A27 afslag 16 Breda-Noord en A16 afslag 17 Breda-Noord. Per openbaar vervoer via buslijn 1 in 10 minuten van Breda centraal station naar bushalte Steendorpstraat, die op 300 meter lopen van ITEM-C ligt.

Privacy Verklaring (AVG):

Onze website is een openbare goed beveiligde website die voor iedereen toegankelijk is zonder dat de bezoeker hoeft in te loggen. De website is puur informatief en maakt geen gebruik van e-formulieren of andere technieken waarmee gegevens van bezoekers worden geregistreerd in databases of andere vormen van gegevensopslag. De website wordt opgemaakt m.b.v. van het open source programma WordPress en gehost door Strato dat heeft verklaard dat deze hosting volledig aan de wettelijke eisen voldoet.

En verder:

  • We sturen u alleen nieuwsbrieven als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven.
  • Als we een opdracht voor u (gaan) uitvoeren, gebruiken we uw persoonsgegevens. Bijvoorbeeld om u een offerte te sturen. En om te overleggen, afspraken te maken en te factureren.
  • Wij zullen nimmer uw persoonlijke of zakelijke gegevens delen met andere organisaties, tenzij wij daartoe wettelijk of zakelijk verplicht zijn zoals bij de Belastingdienst en onze accountant.