Links

Doorlinken via websites vinden we bij ITEM-C “bevoogdend”. Dat willen we niet zijn. Toch zijn er een aantal websites die we graag onder uw aandacht willen brengen. Enerzijds websites waarvan wij denken dat ze voor u nieuwe inzichten of andere toegevoegde waarden opleveren (waarom wij dat denken vermelden we daarbij), anderzijds websites van bedrijven die wij graag aanbevelen bij onze relaties omdat ze aan de hoogste kwaliteitscriteria op hun gebied voldoen.DG Business Consultancy

DG Business Consultancy is net als ITEM-C gespecialiseerd in bedrijfssoftware maar dan specifiek voor het MKB. Ook volledig leverancier onafhankelijk richt DG Business Consultancy zich op het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het implementeren van bedrijfssoftware (projectmanagement) en het applicatiebeheer (de software optimaal benutten). Het beste halen uit uw mensen en uit uw software, daar is DG Business Consultancy erg goed in.

http://www.dgbusinessconsultancy.nl

TechWise

TechWise is een jong maar zeer ervaren en technisch breed deskundig adviesbureau, dat heel flexibel inzetbaar is voor een schappelijk tarief. Dat maakt TechWise aantrekkelijk voor het MKB, kleine zorginstellingen, kleine gemeenten en ICT SSC`s die krap bij kennis en of capaciteit zitten. Steeds met aandacht voor belangrijke aspecten als interfaces, virtualisatie, security en gebruiksgemak. Dat TechWise zowel in Nederland als BelgiŽ opereert is voor sommige klanten een prettige bijkomstigheid.

http://www.techwise.nl

Cordemeyer & Slager

"Cordemeyer & Slager" is gespecialiseerd in automatiseringsrecht en arbeidsrecht en voert daarnaast een algemene commerciele praktijk. Het kantoor richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen. C&S biedt haar klanten een compleet product met automatiseringsrecht, (internationaal) contractenrecht, arbeidsrecht, vennootschapsrecht, huurrecht, auteursrecht, merkenrecht, mededingingsrecht, incassorecht, (Europees) aanbestedingsrecht, Electronic Commerce-recht en Europees recht. ITEM-C werkt al 25 jaar naar volle tevredenheid samen met de gerenommeerde specialisten van:

http://www.cordemeyerslager.nl

AccountXperts

Na ruim 16 jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest is Guido Hesselmans sinds januari 2009 gestart met AccountXperts. Accountxpertsl is werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf. AccountXperts verzorgt voor klanten graag de boekhouding en belastingaangifte maar komt vooral tot haar recht als adviseur van de ondernemer.

http://site.accountxperts.nl

RB-Media

RB-Media is het bedrijf dat voor ITEM-C deze website heeft gebouwd. Het team van Rudy Beers denkt mee, is flexibel, werkt snel en hanteert concurrerende tarieven.

http://www.rb-media.nl

Actueel

Itris naar TSS
05-10-2016. Enkele maanden na de overname van NCCW heeft Total Spec... lees meer

Vicrea naar PinkRoccade
06-06-2016. Vicrea, leverancier van BAG en GEO software, is overgen... lees meer

Omzet Centric in 2016 gedaald, winst ...
06-06-2016. Het informaticabedrijf Centric van aandeelhouder Sander... lees meer

Contactgegevens

ITEM-C
Wommelgemhof 11
4826 GV Breda
076 - 542 522 3
06 - 83 177 041
TwitterLinkedIn